Therapeut

Levenspad

Yolande Ubels - HazebroekIk ben geboren in 1968 in Rotterdam en vernoemd naar de dochter van Martin Luther King.
Een roerig jaar. Een dynamische stad waar altijd gewerkt wordt en de rivier dwars doorheen stroomt. Een moedig mens wiens streven naar gelijkheid en vrede ook mij heeft geïnspireerd.

De ondertitel van mijn praktijk ‘begeleiding op je levenspad’ komt voort uit mijn eigen zoektocht in het leven. Ik wilde als kind al graag iedereen helpen, vond veel dingen leuk en interessant, was altijd nieuwsgierig en ‘in’ voor nieuwe dingen. Dat is overigens nog steeds zo. Het was voor mij echter noodzakelijk om mijn enthousiasme te leren beperken, keuzes te maken. Ik verlangde naar meer structuur, helderheid en vervulling in mijn leven. De waarde van alle hulp bij mijn zelfonderzoek achtte ik zo groot, dat ik wilde leren hoe ik hiermee nog beter anderen behulpzaam kon zijn.

Na een hoop omzwervingen ben ik uiteindelijk met man en kinderen neergestreken in de bossen van Zeist. Durven kiezen lukt me steeds beter en het is een fijn gevoel om niet meer alles aan te (hoeven) gaan. Ik ervaar nu meer rust en ruimte in mijn leven en ben dankbaar voor alles wat ik geleerd, meegemaakt en gekregen heb op mijn pad. Alle levenservaringen zijn uiteindelijk waardevol en willen ons iets zeggen.

Ik ben blij dat ik een aantal jaar geleden de keuze heb gemaakt om waar mogelijk anderen professioneel te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. De vierjarige HBO-opleiding voor hypnotherapie en psychosociale therapie bij Academie Hypnos was hierbij een grote inspiratiebron. Daarnaast heb ik de opleiding familieopstellingen afgerond. Ik vind het systemisch werken nog steeds een wonder.

Ik werk vanuit vertrouwen, betrokkenheid, niet oordelen, zachtheid en stevig staan. Humor en een open instelling horen voor mij bij het leven, dus ook bij therapie. Als je geïnteresseerd bent in persoonlijke, liefdevolle en ervaren begeleiding neem dan contact met me op.Net als bij alle andere vormen van therapie kan de hypnotherapeut niets oplossen voor de cliënt. Wel kan ik proberen je te helpen inzicht en heling te krijgen bij wat je belemmert in het vinden en volgen van je levenspad.